CHS Callistopeia

s. Penelopé Hellene Sixty six
Novinky 2008 - 2009

31.12.09 - Vytvořena stránka Výstavy - posudky. Prozatím jen Penelopce, Kačka bude následovat. Najdete zde všechny posudky od rozhodčích z ČR. Posudky v angličtině musím nejdřív přeložit. Co nezvládne slovník zvládnou snad vzdělanější přátelé :-).

 

27.12.09 - Dnes k nám spolu s lidskou rodinkou přijela na návštěvu stříbrná Aillen Penelopé Callistopeia . Má super povahu a je celá mamina Peny. Penča i Kačka jí nejdříve trošku zvalchovaly, ale Aillen se držela moc statečně. Na procházce už spolu běhaly a hrály si na oblíbené ožužlávání krků. Aillen mi perfektně ukázala zuby a nechala se prohmatat. Fotky najdete v její fotogalerii - zde. Kdo by náhodou u některých fotek váhal zda je to Aillenka nebo Penelopka tak Aillen je cca o 3 cm vyšší, má červený obojek, nemá šedivý čumák a je o něco málo světlejší :-).

 

 

21.12.09 - MVP Wijchen, NL p.E.Fledder di Scottatura otec naší Ulkaine Unique z Kovárny -

Výborný 1, CAC, CACIB, BOB = Champion NL

 

21.12.09 - Přidány fotky Arlowa z dovádění ve sněhu. Mezi svátky k nám přijede na návštěvu Aillen s majitelkou tak se mi snad podaří nafotit i spoustu jejích fotek :-).

 

 

16.12.09 - Nové fotky Arlowa, Kainy a Penelopky.  U nás v Brně právě začalo hustě sněžit, tak doufám, že se sníh chvíli udrží a příští fotky budou na bílém pozadí :-). Jinak je to stále to naše zarostlé pole pořád dokola, jen Kačka roste a roste. Už jí chybí pouhý 1 cm a bude s Penčou nastejno.

 

08.12.09 

Nové odkazy na videa našeho šikulky Arlowa. Tentokrát slalom mezi nohama a první nácvik stopy.

 

Přidán odkaz na kamaráda ze cvičáku Garona - Německého ovčáka. Potvůrka, předběhl Kačku v Mikulášském závodě :-).

 

07.12.09 - Fotky z Mikulášského závodu

 

 

05.12.09 - Mikulášské závody - Psí škola Na Ostrově.

Podrobnější článek z akce naleznete zde. Fotografie se zpracovávají, jak to dám dohromady hned je sem přidám.

 

Penelopé Hellene Sixty six - 3. místo z 14 ti, kategorie pokročílí

Ulkaine Unique z Kovárny - 2. místo z 5 ti, kategorie začátečníci

 

Rozhodčí Čert, Mikuláš, Anděl

 

03.11.09 - Paničko, kdy už přijde Ježíšek???? Angus Quai Callistopeia ....... a dvě nové fotky.

 

 

01.11.09 - 28.11. byl náš Arlow na poslední lekci poslušnosti pro začátečníky. Její součástí byla "závěrečná zkouška" a Arlík jí splnil se ztrátou pouhých dvou bodů do plného počtu. Gratuluju! To se holt prcek má, když má dvě skvělé paničky které se mu věnují :-). Nejčerstvější fotky ze zkoušky, ale i z procházky najdete v jeho galerii.

 

 

25.11.09 - Nové fotky krásné a po procházce i zablácené :-) Amy Penelopé Callistopeia najdete v její galerii. Amynka je moc šikovná a brzy jí cvičitelka začne připravovat na složení nějaké zkoušky :-). Majitelům moc díky za fotky a hlavně za to, že se Amynce tolik věnují!

 

19.11.09 - Nové fotky Anguse, Kačenky a Penelopky.

 

 

17.11.09 - Arlow už má své psí stránky. Odkaz zde. Nemohu sem nepřidat i odkazy na videa, kde najdete první Arlíkovi agility závody (jumping a agility), video z nácviku poslušnosti a také video na kterém je vidět pár prvků z tance se psem, které už má Arlík zmáknuté :-).

 

12.11.09 - 8.11.09 se náš Arlí (Arlow Quai Callistopeia) zúčastnil svých prvních závodů agility na cvičišti KK v Horní Suché. Startoval v kategorii Začátečníci a štěňátka. V agility se umístil na skvělém 2. místě (z 8) a v jumpingu na 5. místě. Arlíkovi a hlavně majitelce moc gratuluji :-). Nejnovější fotky Arlího naleznete zde.

 

 

11.11.09 - V neděli jsme se šli vyvenčit všichni, včetně nového foťáku :-). Samosebou, že holčičky si ani v listopadu neodpustily koupel v blízkém lomu. Pár fotek je tedy s mokrými kožichy, pár se suchými a pak ještě nějaké z domu jak odpočívají + pár fotek našich koček. Fotky zde.

 

 

09.11.09 - Náš Angus s majitelkou Štěpánkou se byli podívat jak to chodí na výstavě. A protože tam vystavovala Hanka P. a Lenka K. požádala jsem je, aby mi Anguse omrkly odborným okem. Angus má oficiálně potvrzený kompletní chrup a nůžkový skus :-). Bohužel jedno varlátko stále není přesně tam kam patří :-(. Povahu má super, byl poprvé mezi tolika lidmi a psy a všechno bez problémů zvládnul. Lenka mi ho i vyfotila a fotky naleznete zde. Všem moc díky!!!

 

 

06.11.09 - Nové fotky naší stříbrné Aillenky. Krásně se nasvalila a je úplně celá maminka Peny. Jen je větší. Už teď má 58 cm. Majitelce moc děkuju a těším se na další :-)

 

 

28.10.09 - Neoficiální závody O mistra Ostrova, Penelopka se opět předvedla ve své bláznivosti.

Hra - tuneliáda 10. místo z 24, agility Dis, jumping Dis. U agilit byl vstup do tunelu hned vedle nástupu na kladinu a samosebou, že si Peny místo kladiny vybrala raději tunel. V jumpingu zase vynechala jednu tyčku u slalomu čehož si Tom nevšiml :-(.

 

23.10.09 - Přidala jsem fotky Amynky a Kačenky z NVP Brno. Majitelce Amy za ně moc děkuji :-).

 

17.10.09

Národní výstava Brno, rozhodčí Ing. Jana Karhanová

Amy Penelopé Callistopeia - Velmi nadějná 2

Ulkaine Unique z Kovárny - Velmi nadějná 1

 

16.10.09 - Pár nových fotek našeho Anguse.

 

 

15.10.09 - Doplnila jsem stránku Arlowa a Amynky o nové fotky a výsledky z výstavy.

 

 

12.10.09 - Přidala jsem videa z coursingu v Napajedlech a ze závodů agility Podzimní Brno.

Coursing - Amy Penelopé Callistopeia

Coursing - Penelopé Hellene Sixty six - závod

Agility Podzimní Brno - Penelopé - jumping, (bez chyb)

Agility Podzimní Brno - Penelopé - agility, Dis (Peny v dešti uklouzla na mokré houpačce)

Agility Podzimní Brno - Penelopé - zkouška LA1, VD (dvě skočené zóny a jedna shozená tyčka)

 

11.10.09 - Agility Podzimní Brno, Penelopé - jumping 4. místo (z 28), agility Dis,  zkouška LA1 - VD 4. místo (z 9), paní rozhodčí L. Pánková.

Videa všech tří běhů a pár fotek přidám co nejdříve.

 

10.10.09 - Klubová výstava KCHBO - Napajedla

Amy Penelopé Callistopeia - Diskvalifikována

Arlow Quai Callistopeia - Nadějný 3

Penelopé Hellene Sixty six - Výborná 4

Ulkaine Unique z Kovárny - Velmi nadějná 2

 

Arlow i Amy měli svojí výstavní premiéru.

Amynce se paní rozhodčí vůbec nelíbila  tak si na ní dvakrát štěkla, čímž si bohužel vysloužila Dis.

 

Fotky ze Speciální výstavy, večera před Klubovkou a z Klubovky naleznete v samostatné fotogalerii. Moc ráda bych některé fotky přidala i do galerií jednotlivých psů, ale .... je toho nějak moc ..... snad se k tomu někdy dostanu.

 

Dítě a pes

Ulkaine s Erikou - 2. místo, Peny s Tomem 3. místo

 

Coursing

závod - Penelopé - 2. místo (kategorie Tervueren)

štěňátka - Amy i Arlow předvedli, že jsou lehce střelení po mamince Peny a honění střapce je velice bavilo. Ulkaine se po pár metrech rozhodla, že je přece blbost honit nějaký kus igelitu a raději se odběhla vykoupat do blízké řeky. Je to prostě Káča :-).

Videa běhu Peny a Amy přidám co nejdříve. Arlíka jsem bohužel nestihla natočit :-(.

 

Majitelům Amy i Arlowa moc děkuji že přijeli prezentovat svoje pejsky. Doufám, že je nepřízeň počasí neodradila a že se opět uvidíme na nějaké psí akci :-).

 

09.10.09 - Výsledky Speciální výstavy Klubu chovatelů BO SR

Ulkaine Unique z Kovárny - Nadějná 3

Penelopé Hellene Sixty six - Výborná 4

 

06.10.09 - Aktuální fotky Ulkaine od Petry Marečkové naleznete v Kačenčiné fotogalerii.

A dvě nové fotky Penelopky ze závodů agility v Hruškách - zde.

 

 

04.10.09 - Dostala jsem čerstvé zprávy o našem stříbrném Anubim co žije na Slovensku. Prý toho ani moc nezničil jen kartu do mobilu a na zahradě hrabe díry (stejně jako brácha Arlow :-)). Je plnochrupý v nůžkovém skusu a varlátka má také v pořádku. Nové fotky najdete v jeho galerii. Majitelům moc děkuji!!!

 

 

A jedna nejčerstvější fotka Arlíka :-).

 

V neděli jsme jeli na závody agility do Hrušek. Hárající Peny v nejlepším všem předvedla co dokáží splašené hormony :-). Shazovala jednu skočku za druhou a aby toho nebylo málo přidala rovnou celou bočnici :-)). K tomu místo kladiny šla klíďo na áčko a bylo z toho tohle: jumping Dis, agility 27. místo (z 47), zkouška LA1 - Dis.

 

 

 

02.10.09 - Nové fotky Aillen z letos asi posledního koupání v Dunaji v její galerii. Už i ona chodí na cvičák :-).

 

29.09.09 - Přidala jsem fotky Penči ze závodů agility ve Šlapanicích. Najdete je zde.

Tentokrát mi naše dvorní fotografka nechtěně vytvořila malý hlavolam. Na fotkách je totiž nejen Peny, ale i ten druhý gris tervík Baldrick Nick Briesberi co byl na závodech. Takže jsem měla trošku problém poznat kde je Peny a kde Báďa. No schválně, rozeznáte je od sebe? Odkaz na kompletní fotogalerii od Petry Marečkové najdete zde. Každopádně Peťo, moc díky za fotečky!

 

27.09.09 - Závody agility Šlapanice, Penelopé Hellene Sixty six - 2. místo agility (z 35ti), 6. místo zkouška LA1 - VD (z 19ti), jumping Dis. U jumpingu se Tomovi zdála trať moc jednoduchá, tak si přidal jeden tunel :-), agility doběhli bez chyb, bohužel je ale nakonec o 3 sekundy předběhl gris tervík z LA3. Fotky a videa dodám později.

 

25.09.09 - Jsem strašně šikovná :-). Konečně se mi podařilo přebrat všechny Penelopčiny fotky a dostat pár nejzajímavějších na její stránku. Od miminka přes první závody, zkoušky, výstavy až po její štěňátka. Kdo se chce se mnou podělit může mrknout sem.

 

23.09.09 - Štenda z našeho A vrhu už oslavila půl roku tak už jim asi začnu říkat jinak - puberťáci. Rozhodně podle toho co slyším od majitelů už to nejsou hodná miminka, ale pořádní darebáci. Arlow ulovil a sežral pořádného ptáka a za pár dní ho zajedl krůtími medailonky co panička nechala nepozorovaně vteřinu na kuchyňské lince. Angus zase k půlročnímu výročí přeskočil plot a vydal se za paničkou, která odešla směr nádraží :-)). No prostě miláčkové. Většina už také navštěvuje výcvik základní poslušnosti. Dnes už jde i naše Ulkaine Unique na svojí první lekci.

Pár foteček Anguse ze cvičáku naleznete zde.

 

18.09.09 - Aktualizace stránky Odchovy - Vrh A.

 

16.09.09 - Protože už se mi v novinkách delší dobu nic neděje, vzala jsem alespoň foťák na procházku a nafotila pár fotek mých holek. Fotky naleznete zde.

 

 

16.09.09 - A ještě pár fotek Amynky v její galerii.

 

 

09.09.09 - Nové fotky Aillenky z procházky u Dunaje. Aillen dorostly už i poslední stoličky, takže je plnochrupá v nůžkové skusu :-).

A pár slov majitelky: "Malá je úplně skvělá, strašně příjemná, umazlená a vůči cizím lidem přátelská. Občas štěká, ale to jen hlásí, že se něco děje. Strašně ráda chytá motýlky, ale co se mi na ní líbí nejvíc je to, že se umí normálně smát."

Ach ti motýlci, celá maminka :-)).

 

07.09.09 - Fotky Penči ze sobotní Robinsoniády Na Ostrově.

 

 

07.09.09 - Pár nových fotek Arlowa.

 

 

05.09.09 - Výsledky závodů - Peny - Penelopé Hellene Sixty six oficiální závody agility, Psí škola Na ostrově - aigility 9. místo (z 30ti), zkouška LA1 Výborně, 2. místo, jumping Dis.

 

04.09.09 - Další super zprávička. I naše Amy má kompletní chrup a nůžkový skus :-). A tato stříbrná slečna se ukáže spolu s Arlowem na klubovce v Napajedlech. Společně s Kačkou si také vyzkouší coursing. Pár nejčerstvějších fotek Amy naleznete v její fotogalerii.

 

03.09.09 - Už i na stránku Kačenky - Ulkaine Unique z Kovárny jsem přidala nové fotky a doplnila info o chrupu.

 

01.09.09 - Náš Angus si zase užíval. Tentokrát sjížděl na kanoi řeku. Fotky naleznete v jeho fotogalerii. Dle prohlídky zoubků majitelkou (a srovnáním s mým obrázkem) je plnochrupý a má nůžkový skus. Váží 20 kilo a měří 53 cm. Hrozně rád plave, za míčkem i doprostřed rybníka. Je moc hodný a všechno zvládá v pohodě :-).

 

 

31.08.09 - Včera jsme si zase přivezli zpět domů naší Kačenku. Byla na prázdninách u Moniky. S Monikou a její smečkou zažila spoustu věcí a Monika nafotila moooc nádherných fotek ...... a já to nestíhám všechno tak rychle přebrat .... tak sem zatím dám alespoň odkaz na fotogalerii z J Bonda. Moniko díky za hlídání :-). Kačce za ten týden co byla pryč narostly poslední dvě stoličky, takže už má kompletní chrup v nůžkovém skusu.

 

 

31.08.09 - Nové zprávy od Arlowa......kompletní chrup :-), láduje se švestkama včetně pecek a vůbec sežere co najde (i zip), trénuje agi, umí už i pár věcí z tance se psem a od září začne i s poslušností a obranou. Je to moc okouzlující pejsek a uvidíte ho na moravské klubové výstavě. Majitelce a celé její rodině děkuju, že se Arlíkovi tolik věnují. Jeho fotky z 5 měsíců naleznete zde.

 

 

31.08.09 - Přidáno pár fotek Peny z dovolené v Itálii.

 

30.08.09 - 19.8. jsme jeli na návštěvu k naší Aillen. Aillen je seběvědomá, přátelská a celá mamina Peny. Má téměř kompletní chrup (ještě chybí poslední dolní stoličky) a nůžkový skus. Společně s majitelkou jsme se vydali na procházku nádhernou hornatou krajinou, kde Aillen žije. Fotky najdete zde. Moc děkuji majitelům za krásné odpoledne a výborný oběd :-)). 

 

18.08.09 - Konečně jsem přidala stránku naší malé Ulkaine Unique z Kovárny.

 

17.08.09 - výsledky výstav v Bratislavě - Penelopé

MVP Bratislava 15.8.2009 V2, Res. CAC (MVDr. Gabriela Ridarčíková - SK)

MVP Bratislava 16.8.2009. VD 1, dle posudku "...ne ve správné srsti..." (Tibor Havelka - SK)

 

11.08.09 - Mám tu novinky od Aillenky. Malá se moc dobře všemu přizpůsobuje, hlavně když je panička poblíž. Je přátelská jak k lidem tak i ke zvířatům. Jen to přivolání od něčeho zajímavého není úplně dokonalé :-). Pár nových fotek Aillenky naleznete zde. Další hromada bude určitě začátkem září - po cestě na dovolenou k moři plánujeme návštěvu v Rakousku :-). Majitelce moc díky za pozvání.

 

10.08.09 - Po smazání cca 60ti rozmazaných fotek (lítající psi se těžko fotí) ze sobotní procházky s Penčou a Kačkou mi zbylo 17 ucházejících. Ty naleznete ve společné fotogalerii.

 

04.08.09 - Mám tu nové fotky Anguse z dovolené v okolí Plzně. Se svými majiteli si užíval procházky, koupal se v rybnících i nafukovacím bazénu (ten samosebou nakonec prokousl :-)) a seznámil se s ovečkama a krávama.

 

 

03.08.09 - V pátek jsme byli na návštěvě u naší Amynky. Amy, Peny a Kainy společně řádily na procházce po poli.

Fotky najdete zde.

Malá Amy má nůžkový skus a je po své mámě šílená, hyperaktivní, střelená, bláznivá (byla nejklidnější ze štěňat a pak si vyberte :-)). Kdo ty dvě neviděl v akci tak snad ani neuvěří. Podle fotek, na kterých má Amy vždy navrch před Kačkou jde poznat, která psí slečna je ta bláznivější :-). Amy je skvělá a miloučká, ale opravdu jsem moc ráda, že u mě doma je  hodná, klidná, malá Kainy :-)). Jedno takové střevo už totiž mám.... :-).

 

 

 

30.07.09 - Přidáno video ze závodu Lážo plážo Na Ostravě - agility Tom s Penelopkou 1. místo.

 

28.07.09 - Zatím nemám ještě stránku malé Kačky (Ulkaine), ale její fotogalerii už jsem dala dohromady.

Děkuji všem, kdo Káču kdy fotily, že mi dovolily ukrást :-) jejich fotky a já tak můžu mít zdokumentovaný její vývoj.

Včera jsem ještě něco fotila u nás na zahradě a všechno dohromady naleznete v její fotogalerii.

Ač jsem jí chtěla říkat nějak důstojně - Kali, Kainy - tak je to prostě Káča, protože se vyválí v každé kaluži a v každém blátě :-).

 

24.07.09 - Arlow už byl poprvé na tréniku agility. Původně mělo jít pouze o ukázkovou hodinu, ale Arlíšek si rovnou vyzkoušel tunely. Podle slov cvičitelek má dobré předpoklady a jde vidět, že ho to baví a má chuť trénovat :-).

Pár fotek z agilit a také z koupání naleznete v jeho fotogalerii.

 

 

Všichni prckové z A vrhu a také naše malá Kačka (Ulkaine) už přezubují, takže pomalu začínáme počítat zoubky :-)). Je to super mít stejně staré štěně jako jsou ta moje odchovaná a s novými majiteli si sdělovat zážitky a předhánět se, který prcek toho už umí víc :-).

23.07.09 - Přidán odkaz na Tervuerena - Lutin z Kovárny.

 

20.07.09 - Malá Ulkaine (Kali, Kainy, Káča, Kačka) je už u nás. Musím říct, že tuhle holčičku máme asi za odměnu, je totiž ve srovnání s Penčou, když byla malá, strašně hodná. S Peny jsou naprosto v pohodě, s kočkama byla kamoška během pěti minut, nevrčela na ně, neštěkala. Venku chodí na volno (je to Penčin ocásek), nikam nezdrhá, drží se u nás a u Peny. Po blátivé procházce musela i do sprchy a ona tam stála a nechala se umýt...nikam se nepachtila, nekňučela, prostě pohoda. Doma žádná loužička, celou noc pěkně spinkala s Tomem v posteli :-). Opravdu je to naše zlatíčko. Strašně hodná, ale temperament jí rozhodně nechybí. Pár fotek z prvního víkendu u nás naleznete zde.

A protože je web dělaný pouze pro jednu fenku, bude opět probíhat malá přestavba, takže prosím o chvíli strpení s novinkami.

 

 

16.07.09 - Přidány fotky Penelopky ze závodů agility. Mám slíbené i video :-).

A ještě jedna VELIKÁ NOVINKA, v sobotu nám doma přibude další psí holka, 4 měsíční ULKAINE UNIQUE z Kovárny. Bude součástí mojí chovné stanice ve spolumajitelství s CHS z JBonda.

Ještě jí ani nemáme a už se doma strhla hádka o tom, kdo jí bude cvičit a s kým bude běhat agility :-).

 

 

15.07.09 - Už mám i fotky Arčíka z naší nedělní návštěvy.

 

 

14.07.09 - V neděli jsme si udělali krásné odpoledne. Jeli jsme na návštěvu k Angusovi  a k Archimu. Oba pejsci mají super povahu, Angus je správně drzý, moc roztomilý, přátelský s nádhernou srstí, taky je to pěkná herečka :-))  a vůbec...je celej úplně dokonalej, je jako Peny přes kopírák :-). I Arčík je okouzlující pes, plný tempramentu, takový malý čertík, pusinkovací a hopsací, přátelský, sebevědomý. Zkrátka miláček.  Majitelům moc děkuji, že nám návštěvu umožnili, bylo to moc pěkné odpoledne.

Prozatím tu mám jen fotky Anguse, Arčíkovi jsem ještě nestihla všechny přebrat, ale makám na tom.

A dnes mi přišla super zpráva, Archi, kterému veterinář potvrdil levostranný kryptorchismus má levé varle :-). Zatím ještě není přesně tam kdy být má, ale JE. Držím palce, aby se dostalo tam kam patří :-)).

 

 

11.07.09 - SUPER VÝSLEDEK

Neoficiální závody agility "Lážo plážo Na Ostrově" - soutěžilo se v kategoriích Začátečníci + Zbytek světa (všichni co už závodili na ofic. závodech) . Naše Peny s Tomem získala 1. místo v součtu agility + jumping, kategorie large - Zbytek světa (z 14ti závodníků), 1. místo agility a 3. místo jumping - Zbytek světa (z 14ti). Tuneliáda 8. místo (z 21ti Začátečníci + Zbytek světa). Všechny běhy doběhla bez chyby :-).   

 

09.07.09 - Nové fotky Aillen. Rozvodnil se u nich potok, takže měli plnou zahradu bláta. Dokonce i psí bouda se o metr posunula. Až voda opadla, Aillenka moc ráda pomáhala bláto odklízet :-).

A ještě tu mám nové, nádherné fotky Arlowa.

 

 

 

08.07.09 - Nové fotky Amy v její faotogalerii. V pátek má první lekci v poslušnosti, tak držím palce ať to holkám jde.

 

 

03.07.09 - Já vím, neměla bych, ale nějak se nemůžu ovládnout :-)).

Podívejte jak se dokáže změnit jedna psí holka za 44 dní :-)). Fotky PŘED jsou z 19.5.2009 kdy měla 2 měsíce po porodu. Fotky PO jsou včerejší. Takhle vylínaná ještě nikdy nebyla. A ano, opravdu je to naše Penča :-). 

A další vypelichané fotky.

 

 

30.06.09 - Opět nové fotky Aillen a Anguse v jejich fotogaleriích. Zatímco Aillenka s majiteli pomáhala při záplavách v Rakousku, Angus byl s paničkou na výletě u Máchova jezera. Arlow se má výborně, žere co najde (naposledy to byla silonová ponožka) a zdá se, že je stejně střelený jako máma. Bohužel mám i špatnou zprávu od majitelky Archiho. Veterinář u něj konstatoval levostranný kryptorchismus :-(. Je mi to moc líto, ale věřím, že i přes tuto vadu bude Arčí majitelům skvělým společníkem. 5.7. má poslední očkování a po něm už nastoupí na cvičák.

 

 

24.06.09 - Angus se má suprově, hrozně rád jezdí autem....dychtivě vyhlíží kam se pojede a ze všeho je nadšený. Váží už 12 kilo. Nové fotky v jeho galerii.

Mám i zprávy od Aillen :-). Už umí sedni, lehni, vstaň, fuj, pusť a přines (teda když se jí zrovna chce). Jela ve člunu po Dunaji, byla si koupit nové auto (do starého se paničce špatně vejde tak trošku větší :-)). Je to dračice, ale umazlená co si chodí pro pusinky.  Nové fotky v její galerii.

Majitelkám děkuji za fotky a zprávy.

 

 

17.06.09 - Mám tu nové fotky Arlího (Arlow). Majitelce Lence za ně moc děkuji, jsou nádherné.

Provedla jsem drobné úpravy webu, člověk až v průběhu plnění stránek zjišťuje co by se ještě hodilo změnit, upravit a přidat :-). Přidala jsem stránku Naše fena a upravila ostatní. Další změny budou následovat. Kolega programátor už teď ze mě šílí :-)).

Arlow a Amy mají nové fotky na svých stránkách.

 

 

15.06.09 - Nové fotky vylínané Penelopky z koupání v lomu.

 

12.06.09 - Včera jsme se byli podívat za Amynkou. S Peny se k sobě chovaly jak kdyby se nikdy neviděly :-). Nejdřív se chvíli honily, do té doby než Peny s Amynkou dvakrát překutálela půl dvorku, a pak lítala jen Peny a Amy ji raději z bezpečí v náručí nebo u nohou některého z lidí jen pozorovala. Párkrát se ovšem odhodlala a šílenou matku následovala. Nové fotky Amy naleznete zde. Majitelům moc děkuji za návštěvu, bylo super zase prcka pomazlit!!!

 

 

10.06.09 - Anubi - dle slov majitelky: "....na dvore je už veľký gazda, už to dáva vedieť....je udomácnený, všetko a všetkých hryzie a ničí......". Fotky Anubiho z nového domova naleznete v jeho fotogalerii.

 

Anubi

 

09.06.09 - Ve svých fotogaleriích mají nové fotky Arlow a Angus. Majitelům za ně moc děkuji!!!

Na čtvrtek jsem se pozvala :-) na návštěvu k naší Amynce do Senetářova. Předám jí osobně PP. Pokud nebude pršet určitě nafotím hooodně fotek Amy s Penčou.

Také tu mám nové fotky Quaie, otce našeho A vrhu, ve fotoalbu od Moniky (ChS z JBonda).

 

 

05.06.09 - Naše štěňátka už nejsou bezpapíráci, protože zrovna před chvilkou mi přišly poštou Průkazy původu :-).

 

03.06.09 - Přidány nové fotky Anguse jak se společně s Tarou pasou na letní pastvině :-).

Arli (Arlow) začne od srpna cvičit agility :-)).

 

01.06.09 - I naše Aillenka se má úžasně. Chodí s paničkou i do práce, takže jsou pořád spolu. Dokonce už se byla podívat na Dunaj, ale je dost silný proud takže zatím plavat nemohla i když by mooooc ráda. Pro jistotu už panička koupila plavací vestu. Nové fotky Aillenky jsou v její fotogalerii.

A další super zpráva. Už i poslední z dvanácti oušek, ouško Arlowa, si konečně dalo říct a stojííííí :-)). Nová fotka v jeho fotogalerii.

 

 

30.05.09 - Přidány nové fotky do fotogalerie Amy. Amy je moc šikovná, už také umí sedni a ke mně. Moc ráda kouše vše co přijde pod tlapku, nejraději ponožky a nohavice páníků :-). Děkuji za zprávy a fotky!!!

Také mám nové fotky a informace o Aillen. Přidám je co nejdřív.

 

Amy

 

25.05.09 - Opět skvělé zprávy od Štěpánky a Anguse.

....ani mi nepřijde, že ho máme teprve týden-tolik nám přirostl k srdci. Všichni jsou z něho nadšení. Je to fakt zlatý pes....

Jeho nové fotky z výletu a koupání v řece naleznete v jeho fotogalerii.

My s Penčou jsme se včera také vydali na prochajdu. Šli jsme se podívat jak je upuštěná (celá se čistí) Brněnská přehrada. Peny se hned hnala vykoupat, jenže přehrada je plná střepů tak si rozřízla polštářek na tlapce. V rámci oslav Brna jsou zde i kolotoče. Peny se asi o chudáčky lidi co se točili na obřím kyvadle bála, takže štěkala jako šílená :-). Prostě opět máme zpět tu šílenou hyperaktivní Penelopu :-)). Klidnější byla opravdu jen 2 měsíce v době březosti a těsně po porodu. Tlapičku má zavázanou, kulhá, takže agility budou muset ještě nějakou chvilku počkat.

 

22.05.09 - Dnes mi přišly další zprávičky a fotky. Jako první napsala slečna Lenka s Arlowem tak začnu u ní :-).

Slova majitelky: "Nejlepší pejsek je Arlow.......celou noc už umí být sám a skoro vůbec nevyje a nekňučí....je fakt zlatý, strašně živý, lítá rychlostí blesku, pořád někam leze a skáče, je zvědavý, všechno kouše, zvládá povel "ke mně", aportuje míček......je to prostě naše zlatíčko." Fotky z nového domova naleznete v jeho fotogalerii. Ješto to druhé ouško aby se postavilo a bude úplně dokonalý.

Také mi napsala slečna Žaneta s Amynkou. Malá se má dobře, všechno kouše, umí rozvazovat tkaničky od bot, umí si sednout a přijít na zavolání. Jen s kámošem Jorkšírem stále bojují o postavení ve směčce. Ale už si spolu i hrají a honí se :-). Fotky Amy z nového domova zde.

I Angus se má stále skvěle, s Tarou (kobyla) už jsou skoro kamarádi - klidně jí baští lupení z ohrady :-).

Všem majitelům moc a moc děkuji za fotky a super zprávičky!!!

 

 

22.05.09 - Včera odešla k nové majitelce i naše poslední, slečna - Aillen. Do neděle bude ještě na návštěvě u lidského dědy a babičky v ČR, kde se seznámí s kamarádem Belgičákem, potom teprve odjede do nového domova. Ještě před odjezdem si u nás doma trénovala záchranářské práce v sutinách, protože jsme se dali do opravy domu a kus jsme ho zbořili :-). Obratem může složit ZOP, protože chůze po nepřirozeném povrchu jí nečiní žádný problém :-)).

Fotka Aillenky na sutinách a fotky s novou majitelkou naleznete zde.

 

 

21.05.09 - A máme tu první fotky Anguse z nového domova. Podle zpráv majitelky paní Štěpánky je to veselý, chápavý pes plný energie, ze všeho vykulený :-), nejraději řádí po zahradě, honí kočky a kouše pískacího tučňáka :-)).

Díky moc za skvělé zprávy a fotky. Těším se na další!!!

 

 

 

20.05.09 - Anubi se dnes vydal na cestu do nového domova. Bude dělat společníka paní Anně při dlouhých procházkách nádhernou krajinou Vysokých Tater. Měj se krásně Nubi!!!

Stejně jako ostatní štěňátka má i Anubi ode dneška svojí fotogalerii.

 

 

 

19.05.09 - Nubíček (Anubi) má zítra před sebou dlouhou cestu na Slovensko a ve čtvrtek odjede poslední Morgana - Piraňa (Aillen) do Rakouska. Tak mi to nedalo a musela jsem si je ještě naposledy vyfotit. Navíc nějak od neděle nemám skoro co dělat.....

Dnešní fotky prcků s maminou Peny naleznete zde.

 

 

17.05.09 - Angus je ode dneška také už s novými majiteli. Společnost mu bude dělat kobyla, tak doufám, že si na ní nebude moc dovolovat. S novou majitelkou se bude věnovat výcviku a chystá také výstavní kariéru :-)).

Fotky s majitelkou naleznete v jeho fotogalerii.

Mně už tady zbyli jen dva pejsáci, takže jsem jim udělila privilegia jako mamině Peny. V posteli se mnou sice nejsou :-), ale mají volný přístup do domu. Odpoledne se venčili spolu s mýma kočkama a pár fotek Aillen a Anubiho naleznete zde.

 

 

 

17.05.09 - Amy, Arlow i Archi zvládli cestu do nových domovů v pohodě. Někteří si už dokonce srovnali postavení se služebně staršími zvířecími obyvateli :-). Děkuji všem za skvělé zprávy.

 

16.05.09 - Aktualizovaná stránka Štěňátka u přátel

 

16.05.09 - Otec našeho A vrhu JCh., Ch. Quai Xcalibur Sixty six  získal dnes na SKV v  třídě šampionů ocenění výborný  1, CAC, Klubový vítěz, ČKŠ, BOB.

BLAHOPŘEJI!!!

 

16.05.09 - Dnes byl zadán už i Anubi. Ve středu si pro něj přijede nový páneček z Popradu.

Tímto oznamuji, že v naší chovné stanici už nemáme žádná štěňátka. Další vrh po naší Penelopce plánujeme nejdříve v roce 2010.

Připravuji stránku štěňátka u přátel....

 

16.05.09 - A zase nám sebrali další dva miláčky :-(.

Dnes odešel do svého domova náš Arlow a hned po něm Archi. Arlow se bude věnovat výcviku poslušnosti a agility. Myslím, že se ukáže i na výstavách. S Archim se nová majitelka bude věnovat výcviku včetně obrany a určitě ho potkáme i na výstavě. Novým majitelům přeji, aby jejich pejsci splnili všechna jejich očekávání :-).

Odkaz na fotogalerii Arlowa a Archiho.

 

 

15.0509 - Dnes odešla do nového domova naše malá Amy. Amynka bude určitě chodit cvičit poslušnost a možná jí uvidíme i na nějaké výstavě. Novým majitelům přejeme, aby jim dělala jen samou radost. Ode dne odběru bude mít každé štěně svojí fotogalerii na Rajčeti a k tomu ty nejhezčí fotky u sebe na jeho stránce. Pár dnešních fotek naposledy u nás + fotky s novou paničkou naleznete zde.

 

 

15.5.09 - Včera přijela klubová kontrolorka Šárka Mikolášková a omrkla ty moje prcky. Protože venku celý den pršelo vzala jsem je domů, aby jsme nebyly obě celé zapatlané. 1,5 hodiny se spolu s maminou honili jako šílení po celém baráku a 10 minut před příchodem paní kontrolorky usnuli, jen občas zvedli hlavičku a koukli. Takže začátek zápisu zněl "klidná štěňátka". Po cca 15 minutách kdy jsme vypsaly údaje o porodu se ale berušky probudili. Během 1 minuty se slovo "klidná" změnilo na "temperamentní" a "aktivní" :-).

Celkové hodnocení štěňátek zní: " kvadratická, kompaktní, mohutná, výborná srst - množství, pěkné výrazy, temperamentní, aktivní, přátelská, hravá, veselá."

Všichni mají nůžkové skusy, plné masky (Archi s náznakem brejliček), ouška stojí čtyřem, jednomu jen jedno, dalšímu ještě žádné, varlata všichni ještě nemají, ale doufám, že se přemístí tam kam patří :-), všichni mají méně charbonáže (Peny jí jako dorostenka také měla málo, časem se dodělala).

Zápis z kontroly naleznete zde.

 

14.05.09 - Právě byl zamluvený můj neodolatelný Arlow. Nová majitelka si ho odveze v sobotu. Už teď mi je po těch špindírách smutno :-)).

 

14.05.09 - Včera se přijela na naše prcky podívat Monika z CHS z JBonda. Potvrdila co já už vím dávno, že to jsou pěkní darebáci a nafotila pár fotek - zde.

 

Arlow Angus - moje mediální hvězda

 

13.05.09 - Zítra proběhne kontrola vrhu a v pátek už odchází do nového domova naše Amy. V sobotu Archi a v neděli Angus. Aillenka u nás ještě pobude do příštího týdne. Na nové pánečky stále čekají pejsci Arlow a Anubi.

 

13.05.09 - S velkou lítostí oznamuji, že 6.5.2009 zemřela babička našich štěňátek, maminka Quaie, Mia-Dylan v.d. Lamar.

 

10.05.29 - Štěňátka už jsou pěkní macci. V 7. týdnech mají: Anubi - 5000 g, Angus - 4900 g, Archi - 4800 g, Arlow -  4570 g, Aillen - 3950 g, Amy - 3880 g.

 

09.05.09 - 3 hodiny jsem se plazila po zahradě a snažila se vyfotit něco nerozmazaného. Přikládám fotky štěňátek necelých 7 týdnů starých - zde. Ač jsem měla původně dobrý úmysl včechny fotky pojmenovat jmény dětiček nakonec jsem to vzdala. Pro usnadnění identifikace přikládám poznávací znaky :-).

Aillen - červená fenka - má oranžový obojek a užší hlavičku než růžová Amy

Archi - černý pes - má hnědý obojek a kolem očí světlejší brejličky

Arlow - bílý pes - nemá obojek, protože už je mu malý, masku kolem očí má celočernou

Anubi - modrý pes - má opravdu modrý obojek a kolem očí brejličky jako Archi

Amy - růžová fenka - je baculatější než Aillen a opravdu má růžový obojek, nerada se fotí je jen asi na pěti fotkách

Angus - žlutý pes - stále žlutý obojek, maska celočerná bez brejliček, nosí shnilá jablka a od malička je to exhibicionista

Kdo by přece jen měl nějaké pochybnosti ohledně fotek a přiřazení jména raději se mě neptejte, také to u některých nejsem schopná říct :-)).

 

Angus Arlow + Angus

 

 

07.05.09 - Štěnda už jsou naočkovaná a načipovaná. Až na lehké kviknutí oboje zvládli bez problémů. O to horší je kolem toho administrativa. Vypisování formulářů veterináři zabralo minimálně hodinu :-(.

 

05.05.09 - Prckům už se začínají  zvedat ouška, vypadají jako hejno netopýrů :-). Konečně jsem také vložila fotky všech  štěňat tak jak rostli na jejich jednotlivé stránky Amy, Aillen, Angus, Archi, Anubi a Arlow.

 

02.05.09 - Dnes byla zadaná i naše druhá fenka - Amy. Volní jsou už jen dva pejsci fauve Arlow a gris Anubi.

 

29.04.09 - Nové super fotky 5. týdnů starých štěňátek + našeho kocoura naleznete zde

Moc děkuji kamarádce z agilit Petře, že mi ty medvídky nafotila.

 

28.04.09 - Štěňátka pěkně lumpačí, běhají si po celé zahradě a dokonce už zvládají i menší schody. Já nestačím uklízet hovínka a psí mamina před nimi utíká :-). Všechna štěňátka mají kompletní mléčný chrup s nůžkovým skusem. V pátek se fotilo, fotky budou ve středu, zatím jen malá ukázka prcků 5 týdnů starých.

 

Arlow Aillen

 

22.04.09 - Štěňátka už týden baští pevnou stravu, od včera dokonce už umí pokousat i nenamočené granule. Říkala jsem si, že když můžou kousat do mě, tak už můžou kousat i jídlo :-). Jsou to pěkní lumpíci a je stále těžší je vyfotit. Můj foťák už na takovou rychlost pohybu není stavěný a proto jsem na pátek pozvala kamarádku Péťu - fotografku. Takže se těšte na nové super fotky. Prozatím přidávám ty moje.

Štěňátka 4 týdny stará naleznete zde.

Také už máme tetovací čísla. Prozatím se jen odčervujeme, očkovat a čipovat se půjdeme v 6ti týdnech.

Stále je ještě volná růžová fenka Amy (gris) - je to klidná holčička, dále modrý pes Anubi (Nubi) (gris) - je největší z vrhu, dominantní, nechybí u žádné rvačky a ještě bílý pes Arlow (fauve) - ten je takový zlatý střed ani klidný ani lump.

 

Nubík a Lujík Amy Arlow Anubi

 

14.04.09 - Upravena stránka Současná štěňátka a přidány stránky Jednotlivých štěňat.

Stále jsou ještě volní dva pejsci a jedna fenka. 

 

11.04.09 - Dnes se pejsci šli poprvé venčit na zahradu. Štěníci byli nadšení a já asi ještě víc, protože jsem nemusela uklízet nadílku uvnitř bedny v které byli doposud. Fotky ze zahrady zde.

 

Po dnešní návštěvě budoucí paničky našeho pejska jsem přidělila jména. Žlutý gris pejsek na přivítanou návštěvu počůral a bylo rozhodnuto, který je ten pravý pro ně :-). A protože si budoucí majitelé ještě před narozením vybrali jméno Angus je to tedy takto:

 

RŮŽOVÁ FENKA - Amy Penelopé Callistopeia 

BÍLÝ PEJSEK - Arlow Quai Callistopeia

MODRÝ PEJSEK - Anubi Quai Callistopeia

ČERNÝ PEJSEK - Archi Quai Callistopeia

ČERVENÁ FENKA - Aillen Penelopé Callistopeia

 ŽLUTÝ PEJSEK - Angus Quai Callistopei

 

08.04.09 - Nové fotky štěňátek 17 dní starých  zde.

 

 

05.04.09 - Dnes se byli na štěňátka podívat první zájemci. Tak už máme zadanou jednu fenečku a dva pejsky. Stále jsou ještě volní 2 pejsci a jedna fenka.

Nové fotky 14. dní starých štěňátek a jejich maminy Penušky naleznete zde.

 

03.04.09 - Všichni malý chlupáči za 11 dní života ztrojnásobili svojí porodní váhu a dnes od rána už začínají otevírat očíčka.

 

26.03.09 - Přidány fotky štěňátek 5 dnů starých - zde.

 

25.03.09 - Provedena částečná úprava stránky Štěňata.

 

24.03.09 - Štěňátka krásně baští, za dva dny většina přibrala až 50 g. Penelopka je vzorná mamina.

Po menší rodinné hádce jsme konečně vybrali jména.

Fenky:

Aillen Penelopé Callistopeia

Amy Penelopé Callistopeia

Pejsci:

Angus Quai Callistopeia

Anubi Quai Callistopeia

Archi Quai Callistopeia

Arlow Quai Callistopeia

 

Jména budou přidělena až později.

Stránky vrhu A a jednotlivých štěňátek jsou zatím ve výstavbě.

 

22.03.09 - Přidány fotografie štěňátek 1 den starých. Mamina se vzorně stará a pejsci se mají čile k světu. Fotky zde.

 

21.03.09 - MÁME ŠTĚŇÁTKA

Dnes v noci, na 1. jarní den se nám narodili 4 pejsci a 2 fenečky.

Porod začal ve 3 hodiny v noci, kdy mě Peny vyhnala z postele. Přemístily jsme se k porodní bedně, kde proběhla fáze otevírání. Peny trochu kňučela, takže jsem jí musela držet za tlapku a hladit :-). Je to rozmazlenec. Ve 4 hodiny odtekla voda a ve 4:30 začaly stahy. Pak už šlo vše jako po másle. Mamina to zvládla na jedničku.

 

5:08 - RŮŽOVÁ FENKA -302 g - barva: něco mezi gris a fauve

5:13 - BÍLÝ PEJSEK (na fotkách sv. hnědá stužka) - 334 g - barva: fauve

5:25 - MODRÝ PEJSEK - 428 g - barva: gris (myslím)

5:52 - ČERNÝ PEJSEK - 424 g - barva: fauve

6:42 - ČERVENÁ FENKA - 254 g - barva: něco mezi gris a fauve - odstraněny 2 paspárky

6:47 - ŽLUTÝ PEJSEK - 364 g - barva: gris (myslím)

 

 

Více fotek naleznete zde.

 

20.03.09 - 63. den březosti.

Dnes ráno si Peny začala chystat pelech, obcházela na zahradě v jednom místě, lehala si a zase obcházela. Teplota klesla o 1°C na 36,7°C. Tváří se jinak než obvykle.....Tak si myslím, že do rána to bude na světě. Držte palce, my holky jdem na TO :-).

 

17.03.09 - 60. den březosti.

Porodní bedna, barevné stužky pro prcky, kontakty na pohotovostní veterinu a také teorii v malíčku :-)....to vše už mám. Denně odbíhám já nebo manžel z práce domů na kontrolu, dokonce měřím Penče teplotu, abych nic nepropásla a byla u toho. Peny je v pohodě, jen už při pohledu na obojek (prochajda) nejásá jako obvykle (skákání z botníku na mě a zase ze země na botník a na mě...).  Prostě se chová jako klidný pes :-). Současné fotky zde.

 

 

09.03.09 - Březost probíhá naprosto bez problémů. Fotky z 44. dne.

 

 

20.02.09 - Včera jsme se vydaly na cvičák, jenže slečna nějak nechce chápat, že ty hopové překážky nastavené na  velikost large by už skákat raději neměla. Takže pro jistotu se naše aktivity omezí jen na lítání po poli a lese :-). Večer se Peny rozhodla opět dělat hodnou psí tetu a pár fotek je tady. Doufám, že i o ty vlastní, psí děti (bříško už roste) se bude starat stejně tak dobře jako o ty kočičí.

 

 

16.02.09 - Dnes jsme byly u veterináře na ultrazvuku a máme skvělou zprávu - PENUŠKA JE BŘEZÍ. V bříšku bylo vidět 6 štěňátek. Narození předpokládáme na 20.03.2009. Více info o pejsácích naleznete zde.

 

30.01.09 - Přidán odkaz na Quaiovi fotky z MVP Trenčín zde.

 

29.01.09 - Peny trénuje mateřské povinnosti.

 

 

26.01.09 - Dnes po ránu Penuška zvracela. Že by ranní nevolnost těhulek? Nechci předbíhat, ale abych pravdu řekla, ani mi moc nevadilo, že musím převlíct kompletně celou postel :-).

 

24.01.09 - MVP Trenčín - Quai Xcalibur (tatínek našich nenarozených šťěňátek)

V1, CAC, CACIB, BOB a tímto splnil podmínky pro udělení titulu ŠAMPION SLOVENSKA

 

19.01.09 - MÁME NAKRYTO

Po mém několikadenním bedlivém sledování Penušky, jsem rozhodla, že už je ten správný čas na cestu za Quaiem. Poprvé jsme vyrazili v pátek 16.1. Hned při vstupu na dvorek mi bylo jasné, že vše proběhne tak jak má. Quai se k Peny náramně měl a ona ani trošičku nedržkovala (běžně si k sobě nenechá čuchnout). Takže než nám Quaiovi páníci uvařili kafčo, ti dva naši chlupáči se do toho dali :-). Na pomoc mi přijela  Monika T. a moc jí za to děkuji. Já kryla poprvé tak jsem byla moc ráda, že u toho byla. Další krytí proběhlo 18.1. a to už jsme pomalu ani nestihli zavřít branku jak se ti dva na sebe těšili. Prostě vše šlo úplně hladce. Jako by to už někdy oba dělali :-).

Fotky z krytí naleznete zde a také zde.

 

 

13.01.09 - Přidán odkaz na fotky našeho ženicha Quaie, který vybojoval na výstavě v Olomouci V1, CAC, Národní vítěz, BOB. Odkaz zde.

13.01.09 - Přidány Penčiny fotky z novoroční procházky, odkaz zde.

 

12.01.09 - Změna vzhledu stránek "penelopka" a přechod na stránky "callistopeia".

05.01.09 - Peny začala hárat. Netrpělivě čekáme na ten správný čas a pojedeme na krytí.

14.12.08 - Peny se umístila na 4. místě v hodnocení TOP-TEN Klubu chovatelů BO. Soutěžilo 30 fen v kategorii dospělí.

06.12.2008 - Dnes jsme se zúčastnili Mikulášského závodu na naší Psí škole Na Ostrově. Soutěžilo se v poslušnosti a také trošku v agility. Penuška získala v čertovských disciplínách krásné 5. místo z 22 psích závodníků v kategorii "velcí". Kdyby jí to panička občas nezkazila mohlo to být i lepší :-).  Fotky budou co nejdříve.

14.11.2008 - Po dlouhé rozvaze jsme vybrali ženicha pro naší Peny. Více info naleznete zde

28.10.2008 - Od 21.10. se stala Peny součástí naší nově vzniklé chovatelské stanice Callistopeia. Stránky CHS jsou zatím ve výstavbě.

14.09.2008 - přidána fotogalerie Peny s koťaty odkaz zde.

14.09.2008 - V sobotu 13.6. jsme byli na závodě "speciál jedničkářů" Agility VD, 11. místo (z 21), Zk. LA1 VD, 9. místo, jumping DIS.

03.09.2008 - V neděli 31.8. jsem byl s Peny na domácích závodech agility. První zkoušku dala na VD, ale tentokrát to poprvé nebylo zónami. Druhá zkouška DIS, Peny chytila rapla. Jumping 1 chyba 17. místo z 31. závodníků. Jumping viz video.

05.07.2008 - V sobotu 28.6.2008 jsme se jeli vystavit na MVP Intercanis Brno. Panu rozhodčímu Ing. Leoši Jančíkovi se naše gris Peny líbila, takže V1 CAC CACIB.

14.06.2008 - Klubová výstava KCHBO - V2, Res. CAC, p. rozhodčí Janice Clifford - UK. Peny podstoupila vyšetření očí s výsledkem DOV negativní. Tím splnila všechny podmínky pro udělení selekce.

15.06.2008 - Speciální výstava KCHBO - V, p.rozhodčí Abel Renard - Belgie, SELEKCE 2008.
Současně s výstavou proběhl i závod agility. Agility open DIS, Zk.LA1, VD, 7.místo (z 19), Jumping DIS

08.06.2008 - Dnes jsme byli na závodech v Hruškách, Peny se po 14ti denním válení doma (hárala) předvedla jako střeštěnec. Měla takovou radost, že se zase něco děje, až z toho bylo 2 krát DIS a jednou VD. Fotogalerii naleznete zde.

29.05.2008 - Přidány fotky odkaz zde.

25.05.2008 - Dnes jsme byli na neoficiálních závodech agility v Blansku. V Openu jsme skončili na 6 místě z 11 a v Jumpingu na krásném 2. místě, zde již v konkurenci všech 36 závodníků. Mezi jednotlivými běhy probíhalo koupání v řece. Fotky si můžete prohlédnout zde.

22.05.2008 - Design dodělán, přidáno počítadlo, návštěvní kniha a "Blueform"(Psaní mailů ze stránky). 

21.05.2008 - Začátek tvorby této stránky.